Direktlänk till inlägg 12 oktober 2013
Kan ätas som efterrätt eller mellis eller frukost eller vad man nu känner för.
250 g keso
2 dl vispgrädde
50 g mascarpone
4 ägg
15 paranötter
1 paket saffran, (alt kardemumma, kanel, vanilj...)
Låt keson rinna av i en sil, alt skölj av den med kallt vatten. Hacka paranötterna. Blanda alla ingredienser till en smet, inte med elvisp, häll upp i en form. Grädda långt ner i ugnen på 200 grader i 25-30 min. Avnjutes med en klick grädde och färska bär, eller rårörda.
Här kommer anledningar till bristande bloggtid. För den som undrat. Och om du inte undrat, varför fortsätter du läsa? 1. Roligaste uppdraget- att ha ett ansvar för hur Stockholm Pride Park ser ut och fungerar och vad den innehåller i sommar. Grymt r...
Hej hoppsansa, det är nu en månad som rökfri som firas... Och just nu är det ruggigt frustrerande. Så alla uppmuntrande hejarop mottages med stor tacksamhet... ...
Jag måste boosta mitt ego för att orka stå emot röksuget, så är det bara. Jag måste gå runt och klappa mig själv på axeln för varje gång jag står emot en impuls/vana/ behov. Det är såklart jättejättekul för somliga i min omgivning som inte ännu skåda...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 |
11 |
12 | 13 | |||
14 | 15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
|||
28 |
29 |
30 |
31 |
||||||
|